Met de Net2CountedAccess applicatie kunt u een teller functie toevoegen aan uw Net2 toegangscontrole systeem. De applicatie is erg handig voor bijvoorbeeld sportscholen, zwembaden, indoor speeltuinen maar ook parkeerplaatsen waarbij u de mogelijkheid wilt hebben de klant een rittenkaart aan te bieden zodat er gecontroleerd het ingestelde aantal keer toegang wordt verkregen

Werking

Van ieder gebruiker kan worden ingesteld dat hij/zij slechts een beperkt aantal keren toegang mag krijgen tot een bepaald gebied, slagboom,tourniquet, c.q. ruimte. De applicatie controleert hiertoe één van de, vooraf aangewezen, gebruikersvelden(in Net2) op de aanwezigheid van een numerieke waarde.
Iedere keer dat de gebruiker het gebied binnen komt wordt de gevonden waarde met één verlaagd.
Op het moment dat deze waarde op nul komt kan een andere autorisatie aan de gebruiker worden toegewezen.
Door middel van de autorisatie kan de toegang volledig worden ontzegt, b.v. door de autorisatie ‘Geen toegang’ toe te wijzen als de waarde op 0 komt, maar het er kan ook een minder restrictieve autorisatie worden toegewezen.
Het hoeft dus niet zo te zijn dat een gebruiker volledig wordt geblokkeerd als het maximum aantal doorgangen is bereikt of op 0 staat.
Optioneel kan ook worden ingesteld dat de tel-waarde verlaagd moet worden als de betreffende gebruiker het gebied ook verlaat.
Een gebied/ruimte wordt gedefinieerd door de deuren die toegang geven tot het betreffende gebied/ruimte, dit kunnen dus ook slagbomen of tourniquets zijn.


Kenmerken

  • Voegt een rittenkaart functie toe aan je Net2 toegangscontrole systeem;
  • Selecteer eenvoudig welk veld en deur als teller dient en welke autorisatie de gebruiker krijgt wanneer de teller op 0 staat;
  • Ideaal voor sportscholen, indoor speeltuinen, parkeerplaatsen of andere situaties waar maximaal aantal keren toegang gewenst zijn;
  • Werkt in combinatie met de Paxton Net2 software Lite en Pro.

Downloads

 
 
 

Handige informatie

De Net2CountedAccess applicatie is compatibel met de huidige Microsoft besturingssystemen:

  • Windows 7 en hoger
  • Windows server 2012 en hoger

Copyright © 2022 INTOACCESS