Producten

Net2ADSyncServer

De Net2ADSyncServer applicatie biedt u de mogelijkheid om gebruikers te synchroniseren tussen
een MS Active Directory en de Paxton database. Optioneel kunnen ook de kaarten-, c.q. tag- nummers gesynchroniseerd worden. De toegepaste autorisatie is afhankelijk van het lidmaatschap van (een van de) AD security groups.

Lees meer

Producten

Net2AzureSyncServer

De Net2AzureSynServer applicatie, integreert Azure (cloud software) met Paxton Net2, zodat gebruikers die in Azure worden aangemaakt/gewijzigd (eventueel vanuit meerdere 'tenants'), ook automatisch in Net2 worden gecreëerd/aangepast met de juiste rechten.

Lees meer

Producten

PaxtonAanwezigheid Web

Deze versie van PaxtonAanwezigheid biedt u de mogelijkheid om via een web interface, geschikt voor mobiel en desktop gebruik, alle aanwezigen te presenteren. De pro versie biedt diverse extra mogelijkheden, zoals o.a. handmatig aan- en afmelden en het schakelen van een IO contact wanneer het gebouw leeg is.

Lees meer

Producten

Parking R2

Het Parking R2 programma biedt u de mogelijkheid om het aantal voertuigen dat toegelaten wordt op een parkeerterrein, per afdeling of per bedrijf, te reguleren.

Lees meer

Producten

Net2SysLog

De Net2SysLog applicatie stuurt Net2 gebeurtenissen door naar een syslog service.

Lees meer

Producten

Net2JsonRestServer

De Net2JsonRestServer biedt toegang tot de Net2 SDK, vanuit een non dotnet omgeving.

Lees meer

Producten

Net2MultiSyncServer

De Net2MultiSyncServer applicatie stelt u in staat om gebruikers in meervoudige Net2 configuraties vanuit één centrale Net2 configuratie te beheren. Hierbij worden alle gebruikersvelden, inclusief kaarten en pincodes, gesynchroniseerd.

Lees meer

Producten

Net2CalSyncServer

De Net2CalSyncServer applicatie biedt de mogelijkheid een (maand/jaar) kalender toe te voegen, waarmee in een CSV of Excel bestand wordt gedefinieerd welke gebruikers andere rechten dienen te hebben gedurende bepaalde dagen/perioden. Nadat zo'n periode afloopt, worden de oorspronkelijke rechten weer terug gezet.

Lees meer

Producten

Net2AFASSyncServer

De Net2AFASSynServer applicatie, integreert AFAS (ERP software) met Paxton Net2, zodat werknemers die in AFAS worden aangemaakt, automatisch ook in Net2 worden gecreëerd met de juiste rechten en bij het einde van hun dienstverband verdere toegang wordt ontzegd.

Lees meer

Producten

Net2BookingServer

De Net2BookingServer applicatie, koppelt een online boekingsysteem (zoals Skedda) met Paxton Net2, zodat klanten die een online boeking van één of meerdere ruimten bij u doen, toegang zullen krijgen op het juiste moment. Ter identificatie zal automatisch een PIN- of QR code worden gegenereerd die aan de klant wordt toegestuurd via email. Zodra de geboekte periode voorbij is, zal de toegang weer vervallen. Als er geen verdere boekingen meer zijn, zal indien dit zo is geconfigureerd, de gekoppelde Net2 gebruiker ook weer worden verwijderd.

Lees meer

Producten

Net2CountedAccess

Met de Net2Counted Access applicatie kunt u een teller functie toevoegen aan uw Net2 toegangscontrole systeem. De applicatie is erg handig voor bijvoorbeeld sportscholen, zwembaden, indoor speeltuinen maar ook parkeerplaatsen waarbij u de mogelijkheid wilt hebben de klant een rittenkaart aan te bieden zodat er gecontroleerd het ingestelde aantal keer toegang wordt verkregen.

Lees meer

Producten

Net2WebServer (Legacy)

De Net2WebServer biedt u via een browser toegang tot uw Paxton Net2 toegangscontrole systeem. Het grootste voordeel, vergeleken met de gecentraliseerde Paxton oplossing, is dat u niet op de beveiliging van een andere partij hoeft te vertrouwen en geen periodieke kosten heeft.

Deze applicatie biedt, middels speciale pagina's, ook ondersteuning voor mobile apparaten.

Lees meer

Producten

Net2ExpoServer

De Net2ExpoServer kan worden gebruikt om tijdelijke QR toegangscodes af te drukken op een bon printer of per email te versturen. Hierdoor hoeft aan bezoekers geen pas te worden meegegeven, die mogelijk niet meer wordt geretourneerd. Verder zorgt de applicatie voor het automatisch aanmaken en verwijderen van de benodigde Net2 entiteiten, zodat middels een simpele druk op de knop de QR code kan worden gemaakt en er verder niet meer naar hoeft te worden omgekeken.

Lees meer

Producten

Net2Query

De Net2Query applicatie is specifiek bedoeld voor ontwikkelaars. Het kan echter ook heel goed gebruikt worden voor het maken van CSV rapporten, bijvoorbeeld voor het genereren van een lijst van gebruikers, kaarten of specifieke gebeurtenissen. Enige kennis van SQL is echter wel een vereiste.

Lees meer

Producten

Net2IOTool

De Net2IOTool applicatie is handig bij het testen van Net2 IO modules. Het geeft inzicht in de status van de IO modules, inclusief de in- en uitgangen. Daarnaast kunt u handmatig uitgangen in- of uitschakelen.

Lees meer

Producten

ADClientTestApp

De ADClientTestApp is een eenvoudige hulp-applicatie, die naast de Net2ADSyncServer kan worden gebruikt om problemen met de Active Directory verbinding te onderzoeken.

Lees meer

Net2Custom

Staat de door u gewenste applicatie niet in het overzicht of wilt u een op maat gemaakte applicatie, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.


Prijzenoverzicht

In dit overzicht vindt u de prijzen van onze standaard producten.

Download